' ' Feedback - hvad kan vi gøre bedre? | Lej en luksuslejlighed i Bad Gastein - Perfekt til ski & golf

Bad Gastein logo

 

Feedback - hvad kan vi gøre bedre?

Vi vil sætte stor pris på hvis I vil bruge 5 minutter på at give os lidt feedback således vi kan gøre vores lejligheder og apartment hotel til en endnu bedre ferieoplevelse.

I hvilken uge var I i Bad Gastein?


Jeres ferie som helhed

Hvordan vil I helt overordnet vurdere jeres ferie? Skalaen går fra 1: "Helt fantastisk ferie" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "En frygtelig ferie vi ikke ønsker at gentage".

1 2 3 4 5

Kommentar til ferien som helhed:


Booking

Hvad er jeres oplevelse af bookingforløbet? Skalaen går fra 1: "Det fungerede helt smertefrit - en god oplevelse" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "Sikke en gang bøvl med alt for mange forviklinger".

1 2 3 4 5

Kommentar til bookingforløbet:


Ankomst

Hvordan oplevede I jeres ankomst til Schillerhof? Skalaen går fra 1: "Det var super" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "Det var eet stort kaos".

1 2 3 4 5

Kommentar til jeres ankomst:


Selve lejligheden

Hvad synes I om lejligheden? Skalaen går fra 1: "Wow - den var perfekt" over 3: "Den var ganske ok" til 5: "Sikken skuffelse".

1 2 3 4 5

Kommentar til lejligheden:


Pool & Wellness

Hvad synes I om pool- og wellness-området? Skalaen går fra 1: "Wow - det var superlækkert" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "Sikken skuffelse".

1 2 3 4 5

Kommentar til pool- og wellness-området:


Restaurant

Hvad er jeres oplevelse af restauranten på Schillerhof? Skalaen gør fra 1: "Den fungerede super med fremragende mad" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "Det var ikke en positiv oplevelse".

1 2 3 4 5

Kommentar til restauranten:


Hele Schillerhof som apartment-hotel

Hvad er jeres oplevelse af Apartmenthotel Schillerhof som helhed? Skalaen går fra 1: "Et super lækkert sted, hvor tinger bare fungerer" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "Av for den - det var ikke godt".

1 2 3 4 5

Kommentar til Apartmenthotel Schillerhof:


Bad Gastein som ferie-by

Hvad er jeres indtryk af Bad Gastein som by? Skalaen går fra 1: "Fantastisk hyggelig, smuk og aktiv by" over 3: "Det var ganske fin" til 5: "En ucharmerende by hvor intet fungerer".

1 2 3 4 5

Kommentar til Bad Gastein som ferie-by :


Jeres oplevelse af skiløbet i Gastein

Hvad er jeres oplevelse af skiløbet/skiområdet i Bad Gastein? Skalaen gør fra 1: "Fantastisk skiløb i et stort og spændende terræn" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "Skidt område vi ikke har lyst at besøge igen".

1 2 3 4 5

Kommentar til skiløbet:


Hvordan oplevede I afrejsedagen?

Hvad er jeres oplevelse af afrejsedagen? Skalaen går fra 1: "Det fungerede helt smertefrit med fin service" over 3: "Det var ganske fint" til 5: "Alt for kaotisk og bøvlet".

1 2 3 4 5

Kommentar til afrejsedagen:


Ønsker I at vende tilbage?

Ja, vi kunne fint overveje at komme tilbage til en senere skiferie
Ja, vi kunne fint overveje at komme tilbage til en senere sommerferie


Enhver kommentar er velkommen. Ris som ros - alt input er yderst velkomment

Dit navn:
Din mailadresse:

 
 

Thomas Jensen | F.G.E Rostrups Vej 2 | 8000 Aarhus C | Denmark | mail@alpeferie.dk