Bad Gastein logo

 

Bad Gastein

Bad Gastein er noget ganske særligt. Det kan godt være vi ikke er synderligt objektive - men vi faldt pladask for byen første gang vi var der for snart mange år siden.

Et fantastisk afvekslende og ikke mindst stort skiterræn. I nærområderne er der så rigeligt nok til en uge eller to. Og bevæger man sig lidt ud i krogene af Ski amadÈ er her nok til at komme igen og igen igennem mange år.

Intet andet sted i alperne mærker man den samme stemning - måske en stemning af fordums storhed som er på vej frem igen. Bad Gastein rummer det hele - og her er plads til alle. Det illustreres næsten bedst af vores ynglingsmotiv fra byen: forstadskvinder fra det bedre borgerskab i baderober på vej til deres daglige kurbad side om side med unge vilde knægte i skibumseuniformen hængerøv og hjelm på fra dagens powderture på Graukogel til dagens afterski. Mixet af historisk kurby og moderne skisportssted er fuldendt.

I Bad Gastein sker der altid noget - uanset hvornår på året man er der. Byen har en uendelig række af tilbud til de, der vil mere end skiløbet. Gå på opdagelse i de mange spændende butikker. Få en underholdende aften i eksklusive omgivelser på byens kasino og giv jer selv en oplevelse af velvære i kurbadene. Dertil er der masser af stemning og liv til både afterski og ud på de sene aftentimer. Bad Gastein

 
 

Thomas & Sibylle | Esther Aggebos Gade 58, 3.tv.| 8000 Aarhus C | Denmark | mail@alpeferie.dk