Bad Gastein logo

 

Testimonials

På denne side har vi samlet en række tilbagemeldinger fra vores lejere.

På denne danske version har vi kun samlet de tilbagemeldinger vi har modtaget på dansk. Ønsker I at læse tilbagemeldinger fra lejere fra andre lande, vælger I blot de øvrige sprog øverst til højre (de er forskellige fra sprog til sprog).

familien Biltoft, Kongens Lyngby, uge 7 2012 (top8) Vi har endnu en gang benyttet os af lejligheden TOP8. Alt virker stadig perfekt. Man skal blot huske allerede på førstedagen for opholdet at bestille sine morgenbrod til levering uden for døren til lejligheden.

Denne bestilling skal nemlig afgives inden kl. 18.00. Vi bestilte det samme til levering hver morgen i hele ugen. Vi fik således hver dag en frisk forsyning af 12 stykker af 4 forskellige slags morgenbrød. Det var så lækkert, at vi også tog en del af brødene med ud til fortæring ude i terrænet.

Værtsparret for hele Schillerhof, Robert Gruber og frue, er særdeles hjælpsomme og imødekommende, og deres restaurant byder på gode varierede tilbud.

De fleste af måltiderne indtog vi dog i lejligheden og konstaterede i den forbindelse, at alt udstyr og tilhørende service fortsat er i fineste stand.

En dag med voldsomt snefald - og dermed flere lukninger ved Stubnerkogel - konstaterede vi heldigvis, at Graukogel liftsystemerne kørte hele dagen uden besvær, så vi nød blot at skulle gå tværs over vejen for at blive fragtet op i et terræn, som også var værd at udforske. Her findes pister i alle sværhedsgrader.

Efter en lang dag på ski er det skønt at komme ned i det store og lyse wellness område med både pool, spa og sauna. Alt virker perfekt. Det er rart, at der er rigelig med parkeringspladser i forbindelse med Schillerhof, og selv om vi var kørende i egen bil, benyttede vi os dog også af de skibusser, der holder næsten lige uden for døren.

Vi var 6 personer, der følte, at vi havde god plads i lejligheden, og vi glæder os til et nyt ophold i TOP8.

Lise Vandborg Jensen, uge 8 2010 (top8) Vi havde en god ferie. Lejligheden var alletiders og vi nød at sidde i Vinterstuen og se på udsigten.

Meget venlig modtagelse man får på stedet, stor ros til Robert og hans hustru.

Vores børn nød meget at ligge i poolen. Vi andre nød en tur i saunaen.

Restaurant: Vi benyttede os af den nogle gange, både hvor vi fik maden der, og hvor vi tog maden med op i lejligheden

Bad Gastein: Vi var nede og prøve Thermen Felsen, det var en god oplevelse for både børn og voksne. Prøvede også restaurant Bellevue Alm, som helt klart kan anbefales til andre gæster, de skal blot huske at bestille bord, da der hurtigt at booket op. Indkøb i byen er også perfekt. Ligeledes er der en fiskerestaurent der hedder Eva (mener jeg) denne kan også helt klart anbefales.

Skiing: Mht. skibakkerne var de fine for øvede, men for en nybegynder måtte vi kører til Angertal, men det var helt fint.

Ninna Bork, uge 6 2010 (top8) Super ferie, dejlig lejlighed og rigtig godt med poolen m.v. i kælderen.

Sverre Bjelland, uge 6 2010 (top14)

Vil bare først si at leiligheten/hotellet var MEGET bra. Vi var svært tilfreds med alt.

Skal markedsføre det positivt blant vår omgangskrets.

Ninna Bork Christensen, uge 6 2010 (top28)

Så er vi kommet hjem efter en super dejlig ferie.

Fedt sted som I har der. Der kunne vi helt klart tænke os at komme en anden gang.

Tusind tak for hjælpen.

Frank Wodstrup, uge 5 2010 (top8)

Super indkvartering. Dejlig lejlighed. Bare det at alt er nyt, rent og meget rummelig. Derudover er fælles faciliteterne prikken over i-et.

Blot lige lidt ros til jeres flotte og informative hjemmeside.

Joan Ravnholt, uge 31 09 (top18)

Lejligheden ligger rigtig godt - i de 2 uger vi var der var vi heldige med vejret - og det var dejligt at der ikke var mange turister :-)

∆gteparret som står for reception og restaurant er utroligt imødekommende og meget hjælpsomme.

, Ja - det var jo lidt sløjt med skikøbet (sommer) - men vi var i bjergene - og de var skønne:-)

Alt i alt en rigtig god ferie ikke mindst pga. lejlighed og beliggenhed. Det bliver helt sikkert anbefalet til venner og familie.

Malene Lopdrup, uge 29 09 (top19) Så er vi hjemme og desværre snart på arbejde igen.

Men en super ferie vi havde i østrig med inspiration fra jeres hjemmeside..

Vi var aktive alle dage med løb, vandrig, ski, mountainbike og canyoning. Rigtig fedt, at man ikke behøver at tage længere væk end ÿstrig for få muligheden for sådanne aktiviteter i så flot og udfordrende natur.

Alt med lejligheden fungerede efter planen og var glade for tilbuddet med prisen når vi kun var to.

Martin Schjølberg med venner, uge 11 09 (top2) Vi hadde en kjempefin tur i Bad Gastein. Leiligheten og fasilitetene var superbra.

Dersom vi tar neste skiferie i Bad Gastein, vil jeg kontakte deg igjen.

Takk for en utrolig bra uke.

Jens Bækgaard med familie, uge 10 09 (top8) Tak for en rigtig god uge. Lejligheden er helt perfekt, området er sindssygt godt, og wellness området har reddet mange ømme muskler. Hvis det passer i planlægningen så vil vi gerne leje igen næste år.

Desværre har der været tø hele ugen, så alle steder har vi stoppet midt på pisten og kørt op igen. Bunden har været for smattet.

Især Graukogel-området har været fedt. Pisterne har passet os rigtig godt, sigtbarheden har været i top, og især offpisten har været helt ekstremt kanon. Nye normer for offpist selv flere dage efter et lille dump.

Det har været en rigtig god uge, og lejligheden har været virkelig god.

Men alt i alt en helt fantastisk uge i en toplækker lejlighed, men vejret var lidt trist. Baren halvvejs oppe på Graukogel har desuden fået nye stamgæster.

Dennis jensen med familie, uge 7 09 (top8) Overordnet en rigtig god ferie

Arrival: 1, Værtsparet på Schillerhof er meget meget flinke, de yder meget høj service, både i receptionen og restauranten.

Lejligheden: Ingenting at komme efter. SUPER

Restaurant: SUPER

Bad Gastein: Vi var ikke i byen om aftenen, men helt bestemt hyggelig.

Sarah Theibel med familie, uge 5 09 (top8) Vi nød hvert sekund. Det var en rigtig fin lejlighed og vi nød alle at være der. Køkken med det man skal bruge, lækkert med 2 badeværelser og gode senge.

booking: Rigtig god kommunikation og gode svar på mail

Arrival: Rigtig fint, og det var skønt at kunne spise morgenmad og få skiftet tøj. Dejlig start på dagen efter en lang nat i bilen

Apartment: Lejligheden er som skrevet rigtig dejlig. Dog kunne der måske have været en vejledning til hvor skraldet skal hen og en byguide med beskrivelse af gode spisesteder, gode skiområder og ja lidt af hvert

Vi var i alle terræner, og vi fandt alle stederne fantastiske. Hovedeliften i Bad Gastein brugte vi dog kun til at komme da området omkring ikke var helt så godt som i f.eks. Angertal. Afrejse dagen brugte vi på Graukogel da det var nemmest og havde en fantastisk dag med uovertruffen pister

Afgang: Rigtig god. Vi fik lov til at få et bad inden afrejse hvilket var guld værd.

Egon Christensen med familie, nytårsugen 08/09 (top16)

Dejligt område og herligt vejr. Anden gang vi bor på Shillerhof - var der også uge 1 sidste år - top 23

Har efterhånden været der flere gange - også for at spille golf. Vi er meget betaget af området.

Susanne Bach, juleugen 2008

Vi havde en fantastisk ferie i Bad Gastein. Dejlig og flot by, god størrelse med lidt større udvalg (og billigere) end mange andre "skibyer" synes vi. Desværre nåede vi ikke Alpentherme eller nogen af de andre wellness-ting.

Schillerhof er SKØN. Lejligheden dejlig, stor og veludstyret. - Og den udsigt altså... det må da være byens bedste.

Skiløbet var også super. Når vi ikke gad skibussen og mange mennesker tog vi på Graukogel. Oplevede da også et par morgener dÈr, med nysne og næsten ingen mennesker - SKÿNT. - Eneste minus er de meget laaangsomme stolelifter.

Bad Gastein og Schillerhof er helt sikker et sted vi godt kunne besøge igen.

Bente, Kirsten, Flemming og Kjeld, September 2008

Det var skønt efter de daglige naturvandringer at kunne komme hjem til et forfriskende bad in den store pool og derefter nød vi et behageligt sauna-besøg.

Der var en meget høflig og i høj grad imødekommende betjening i restauranten, som vi besøgte flere gange.

Alt virker splinternyt med anvendelse af virkelige kvalitetsmaterialer overalt.

Tak for en dejlig uge

Henrik Holm, uge 8 2008

Vi havde halvpension og det ligger over den vanlige standard vi har set tidligere.

Schillerhof ligger dejligt med en god udsigt over byen.

Et dejligt sted at være på ferie.Har I selv haft et ophold på Schillerhof hører vi naturligvis meget gerne fra jer. Både i form af ros og ris. Vi tilstræber til enhver tid at gøre opholdet/lejligheden/Schillerhof så godt som muligt.

 
 

Thomas & Sibylle | Esther Aggebos Gade 58, 3.tv.| 8000 Aarhus C | Denmark | mail@alpeferie.dk