Bad Gastein logo

 

Pizzariaer & restauranter

Ønsker man en aften ikke selv at lave mad i lejligheden, eller indtage den i restauranten på Schillerhof er der i Bad Gastein en lang række forskellige spisesteder.

Vi har i sagens natur ikke prøvet alle steder men vil prøve over tid at blive så fyldestgørende som muligt.

Bøffer

De bedste bøffer vi har fået i Bad Gastein er indtaget på "Steak und Mehr". Den ligger på Kaiser Franz J.-Str.15. (ikke så langt fra casinoet).

Lige overfor Steak und Mehr ligger Villa Solitude. Villa Solitude er et skønt rokokohotel fra 1838 som emmer af historie og kvalitet. Restauranten er kendt for vel byens bedste vinkort. Selvom det ser meget eksklusivt ud, er det absolut rimelige priser. Et besøg her kan kun anbefales.

"Bahnhof" (sjovt nok tæt på banegården) serveres en legendarisk pepperbøf til en lidt billigere penge.

Skal man rigtig ud og flotte sig kan Restaurant Ritz på Hotel Salzburger Hof anbefales. Både på grund af maden men også pga. de fantastiske omgivelser og den atmosfære der er på det store (meget store) smukke hotel. Det anbefales at man reserverer bord.

Pizza & pasta

Rundt i byen ligger en række pizzariaer. Vi "glemte" desværre sidst vi var i byen at tjekke op på hvilke som evt. leverer pizzaer ud af huset. (det får vi styr på næste gang -:) )

Lige ved siden af vandfaldet og broen over dette ligger et pizzaria (husker ej navn desværre).

Midt på torvet i det såkaldte Congrescenter ligger Gastein Restaurant Pizzeria

Fast- funkfood

Skal man til afterski på eksmpelvis Silver Bullet Bar (det kan anbefales) kommer man på vejen fra Stubnerkogelliften forbi et par shawarma-barer som ca. altid har åbent.

Feedback og input mere end velkomment

Vi er naturligvis interesseret i at høre fra alle med gode som dårlige spiseoplevelser, således vi kan bringe dem videre her.

 
 

Thomas & Sibylle | Esther Aggebos Gade 58, 3.tv.| 8000 Aarhus C | Denmark | mail@alpeferie.dk